Waar kan ik in de buurt van Place des Vosges een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 3.510 vakantiehuizen te huur in de buurt van Place des Vosges, van 320 Huizen tot 26 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Place des Vosges?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Place des Vosges:

 • Montmartre: 461 huisjes
 • Latin: 5.628 huisjes
 • Metrostation Monceau: 591 huisjes
 • Flandres: 125 huisjes
 • Danube: 73 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Place des Vosges?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 320 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Place des Vosges. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Place des Vosges zijn onder meer:

 • Bungalows: 26 vakantiehuizen
 • Hutten: 26 vakantiehuizen
 • Cottages: 26 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Place des Vosges met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 110 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Place des Vosges die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Place des Vosges?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Place des Vosges over een aanbod van 3.496 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 1.067 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Place des Vosges!