Waar kan ik in de buurt van Pena Mar Ocean Club een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 31 vakantiehuizen te huur in de buurt van Pena Mar Ocean Club, van 31 Appartementen/Flats tot 7 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Pena Mar Ocean Club?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Pena Mar Ocean Club:

  • Vilomar: 141 huisjes
  • Solimar: 137 huisjes
  • Villa Borinquen: 104 huisjes
  • Las Croabas: 41 huisjes
  • Isabel II: 112 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Pena Mar Ocean Club?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 31 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Pena Mar Ocean Club. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Pena Mar Ocean Club zijn onder meer:

  • Studio's: 7 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Pena Mar Ocean Club met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 29 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Pena Mar Ocean Club die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Pena Mar Ocean Club?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Pena Mar Ocean Club over een aanbod van 31 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 18 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Pena Mar Ocean Club!