Waar kan ik in de buurt van Strand van Pocitos een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 116 vakantiehuizen te huur in de buurt van Strand van Pocitos, van 14 Huizen tot 97 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Strand van Pocitos?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Strand van Pocitos:

 • Parque Batlle: 27 huisjes
 • Punta Carretas: 22 huisjes
 • Aguada: 48 huisjes
 • Ciudad Vieja: 28 huisjes
 • Centro: 50 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Strand van Pocitos?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 14 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Strand van Pocitos. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Strand van Pocitos zijn onder meer:

 • Studio's: 97 vakantiehuizen
 • Appartementen/Flats: 93 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Strand van Pocitos met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 8 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Strand van Pocitos die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Strand van Pocitos?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Strand van Pocitos over een aanbod van 116 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 16 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Strand van Pocitos!