Waar kan ik in de buurt van Stadion Mohammed V een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 208 vakantiehuizen te huur in de buurt van Stadion Mohammed V, van 175 Studio's tot 171 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Stadion Mohammed V?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Stadion Mohammed V:

 • Bourgogne: 51 huisjes
 • SOUR JDID: 54 huisjes
 • LA GIRONDE: 26 huisjes
 • Belvédère: 18 huisjes
 • RACINE EXTENSION: 50 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Studio's huren in de buurt van Stadion Mohammed V?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 175 vakantiewoningen van het type Studio's in de buurt van Stadion Mohammed V. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Stadion Mohammed V zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 171 vakantiehuizen
 • Villa's: 18 vakantiehuizen
 • Huizen: 11 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Pensions.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Stadion Mohammed V met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 37 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Stadion Mohammed V die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Stadion Mohammed V?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Stadion Mohammed V over een aanbod van 206 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 90 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Stadion Mohammed V!