Waar kan ik in de buurt van Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 247 vakantiehuizen in de buurt van Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur, van 75 Huizen tot 4 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur:

 • Las Garzas: 29 huisjes
 • Los Olivos: 17 huisjes
 • Lomas de Palmira: 44 huisjes
 • El Manglito: 32 huisjes
 • Las Ladrilleras: 52 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 75 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur zijn onder meer:

 • Bungalows: 4 vakantiehuizen
 • Hutten: 4 vakantiehuizen
 • Cottages: 4 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Studio's.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 159 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur over een aanbod van 243 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 120 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Museo Regional de Antropología e Historia de Baja California Sur!