Waar kan ik in de buurt van Nationaal Museum een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 1.226 vakantiehuizen te huur in de buurt van Nationaal Museum, van 10 Huizen tot 1.198 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Nationaal Museum?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Nationaal Museum:

 • Old Town: 470 huisjes
 • Okęcie: 90 huisjes
 • Nowa Praga: 292 huisjes
 • Śródmieście Południowe: 484 huisjes
 • Sielce: 63 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Nationaal Museum?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 10 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Nationaal Museum. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Nationaal Museum zijn onder meer:

 • Studio's: 1.198 vakantiehuizen
 • Appartementen/Flats: 1.192 vakantiehuizen
 • Villa's: 2 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Nationaal Museum met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 8 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Nationaal Museum die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Nationaal Museum?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Nationaal Museum over een aanbod van 1.226 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 629 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Nationaal Museum!