Waar kan ik in de buurt van ME Cabo een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 22 vakantiehuizen te huur in de buurt van ME Cabo, van 8 Appartementen/Flats tot 8 Hotels. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij ME Cabo?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van ME Cabo:

 • Paraiso Escondido: 382 huisjes
 • Mauricio Castro: 141 huisjes
 • El Rosarito: 79 huisjes
 • Colonia El Progreso: 88 huisjes
 • Pedregal: 1.024 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van ME Cabo?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 8 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van ME Cabo. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van ME Cabo zijn onder meer:

 • Hotels: 8 vakantiehuizen
 • Resorts: 6 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van ME Cabo met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 13 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van ME Cabo die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van ME Cabo?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van ME Cabo over een aanbod van 22 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 3 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van ME Cabo!

   Verken bestemmingen rondom ME Cabo