Waar kan ik in de buurt van Kooroomba Vineyards and Lavender Farm een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 17 vakantiehuizen te huur in de buurt van Kooroomba Vineyards and Lavender Farm, van 8 Huizen tot 3 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Kooroomba Vineyards and Lavender Farm?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 8 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Kooroomba Vineyards and Lavender Farm. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Kooroomba Vineyards and Lavender Farm zijn onder meer:

  • Bungalows: 3 vakantiehuizen
  • Hutten: 3 vakantiehuizen
  • Cottages: 3 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Boerderijen.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Kooroomba Vineyards and Lavender Farm met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 5 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Kooroomba Vineyards and Lavender Farm die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Kooroomba Vineyards and Lavender Farm?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Kooroomba Vineyards and Lavender Farm over een aanbod van 17 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 3 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Kooroomba Vineyards and Lavender Farm!