Waar kan ik in de buurt van Station Rome Termini een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 7.731 vakantiehuizen te huur in de buurt van Station Rome Termini, van 6.734 Appartementen/Flats tot 6.754 Studio's. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Station Rome Termini?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Station Rome Termini:

 • Stadscentrum van Rome: 5.151 huisjes
 • Trastevere: 2.980 huisjes
 • Trionfale: 1.599 huisjes
 • San Giovanni: 6.977 huisjes
 • Monti: 3.693 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Station Rome Termini?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 6.734 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Station Rome Termini. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Station Rome Termini zijn onder meer:

 • Studio's: 6.754 vakantiehuizen
 • Huizen: 721 vakantiehuizen
 • Villa's: 16 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Bed & breakfasts.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Station Rome Termini met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 30 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Station Rome Termini die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Station Rome Termini?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Station Rome Termini over een aanbod van 7.731 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 5.050 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Station Rome Termini!