Waar kan ik in de buurt van Timberline een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 32 vakantiehuizen te huur in de buurt van Timberline, van 30 Appartementen/Flats tot 2 Stadswoningen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Timberline?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Timberline:

  • June Mountain: 1.976 huisjes
  • Mammoth Knolls: 448 huisjes
  • Bluffs: 161 huisjes
  • Starwood: 1.050 huisjes
  • Stonegate: 125 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Appartementen/Flats huren in de buurt van Timberline?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 30 vakantiewoningen van het type Appartementen/Flats in de buurt van Timberline. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Timberline zijn onder meer:

  • Stadswoningen: 2 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Timberline met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 31 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Timberline die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Timberline?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Timberline over een aanbod van 32 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 29 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Timberline!