Waar kan ik in de buurt van Basilica de Nuestra Senora de la Merced een vakantiewoning huren?

Kies in 2019 uit 1.033 vakantiehuizen in de buurt van Basilica de Nuestra Senora de la Merced, van 77 Huizen tot 854 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Basilica de Nuestra Senora de la Merced?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Basilica de Nuestra Senora de la Merced:

 • Balvanera: 261 huisjes
 • Almagro: 146 huisjes
 • Recoleta: 353 huisjes
 • Palermo: 691 huisjes
 • Buenos Aires Central Business District: 360 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Basilica de Nuestra Senora de la Merced?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 77 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Basilica de Nuestra Senora de la Merced. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Basilica de Nuestra Senora de la Merced zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 854 vakantiehuizen
 • Stadswoningen: 2 vakantiehuizen
 • Studio's: 906 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Hotels.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Basilica de Nuestra Senora de la Merced met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 296 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Basilica de Nuestra Senora de la Merced die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Basilica de Nuestra Senora de la Merced?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Basilica de Nuestra Senora de la Merced over een aanbod van 1.033 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 529 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Basilica de Nuestra Senora de la Merced!

   Verken bestemmingen rondom Basilica de Nuestra Senora de la Merced