AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy

Waar kan ik in de buurt van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein een vakantiewoning huren?

Kies in 2020 uit 450 vakantiehuizen in de buurt van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein, van 33 huizen tot 386 appartementen. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein:

 • Friedrichstadt: 41 huisjes
 • Eller: 35 huisjes
 • Holsterhausen: 23 huisjes
 • Oberbilk: 50 huisjes
 • Düsseltal: 26 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein?

Uiteraard. HomeAway.nl beschikt over 33 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein zijn onder meer:

 • Appartementen/flats: 386 vakantiehuizen
 • Villa's: 2 vakantiehuizen
 • Studio's: 392 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Chalets.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 11 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein?

  Ja, HomeAway.nl beschikt in de buurt van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein over een aanbod van 450 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 235 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein!

   Verken bestemmingen rondom Kolenmijn en industriecomplex Zeche Zollverein