Waar kan ik in de buurt van De Efteling een vakantiewoning huren?

Ook in 2019 hebben we maar liefst 358 vakantiehuizen te huur in de buurt van De Efteling, van 196 Huizen tot 91 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Kan ik Huizen huren in de buurt van De Efteling?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 196 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van De Efteling. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van De Efteling zijn onder meer:

  • Appartementen/Flats: 91 vakantiehuizen
  • Villa's: 10 vakantiehuizen
  • Hutten: 17 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Cottages.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van De Efteling met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 126 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van De Efteling die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

    Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van De Efteling?

    Ja, HomeAway beschikt in de buurt van De Efteling over een aanbod van 358 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 326 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van De Efteling!