Waar kan ik in de buurt van ICE-congrescentrum in Krakau een vakantiewoning huren?

Ook in 2020 hebben we maar liefst 782 vakantiehuizen te huur in de buurt van ICE-congrescentrum in Krakau, van 36 Huizen tot 718 Appartementen/Flats. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij ICE-congrescentrum in Krakau?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van ICE-congrescentrum in Krakau:

 • Stare Miasto: 600 huisjes
 • Kazimierz: 480 huisjes
 • Stare Podgórze: 245 huisjes
 • Kleparz: 398 huisjes
 • Zwierzyniec: 41 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van ICE-congrescentrum in Krakau?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 36 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van ICE-congrescentrum in Krakau. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van ICE-congrescentrum in Krakau zijn onder meer:

 • Appartementen/Flats: 718 vakantiehuizen
 • Studio's: 735 vakantiehuizen
 • Hotels: 3 vakantiehuizen

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van ICE-congrescentrum in Krakau met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 12 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van ICE-congrescentrum in Krakau die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van ICE-congrescentrum in Krakau?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van ICE-congrescentrum in Krakau over een aanbod van 782 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 492 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van ICE-congrescentrum in Krakau!