Waar kan ik in de buurt van Lime Kiln Point State Park een vakantiewoning huren?

Ook in 2018 hebben we maar liefst 426 vakantiehuizen te huur in de buurt van Lime Kiln Point State Park, van 262 Huizen tot 60 Bungalows. Huur een vakantiewoning voor langere of kortere tijd en ga voor een topvakantie met vrienden of familie. HomeAway biedt het perfecte alternatief voor een hotel.

Wat is de beste buurt om in te verblijven bij Lime Kiln Point State Park?

Of u nu reist met uw familie of met vrienden, dit zijn de wijken met het grootste aanbod aan vakantiewoningen voor een lange vakantie of gewoon een weekendje weg in de buurt van Lime Kiln Point State Park:

 • Saanich West: 43 huisjes
 • Cadboro Bay: 21 huisjes
 • Central Saanich: 32 huisjes
 • Saanich East: 657 huisjes
 • Cordova Bay: 32 huisjes

Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen in andere buurten.

Kan ik Huizen huren in de buurt van Lime Kiln Point State Park?

Uiteraard. HomeAway beschikt over 262 vakantiewoningen van het type Huizen in de buurt van Lime Kiln Point State Park. Andere populaire soorten vakantiewoningen in de buurt van Lime Kiln Point State Park zijn onder meer:

 • Bungalows: 60 vakantiehuizen
 • Cottages: 60 vakantiehuizen
 • Hutten: 60 vakantiehuizen

Daarnaast kunt u uitstekend verblijven in een van onze andere soorten vakantiewoningen, zoals bijvoorbeeld Appartementen/Flats.

Kan ik zoeken naar een huisje in de buurt van Lime Kiln Point State Park met als toevoeging 'zwembad'?

Ja, u kunt uw gewenste vakantiewoning met als toevoeging 'zwembad' kiezen uit onze 27 beschikbare vakantiehuizen in de buurt van Lime Kiln Point State Park die zijn voorzien van het kenmerk 'zwembad'. Gebruik onze zoekbalk om toegang te krijgen tot het aanbod aan beschikbare vakantiewoningen.

  Kan ik rechtstreeks online of per direct een vakantiewoning boeken in de buurt van Lime Kiln Point State Park?

  Ja, HomeAway beschikt in de buurt van Lime Kiln Point State Park over een aanbod van 413 vakantiewoningen die u rechtstreeks online kunt boeken en 254 vakantiewoningen die u per direct kunt boeken. Gebruik de zoekbalk om direct onze vakantiehuizen te bekijken en maak u klaar voor uw volgende uitstapje in de buurt van Lime Kiln Point State Park!