De start naar succesvol verhuren

Plaats uw eigen
advertentie

Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk
boekingen binnenhaalt!

 • Vanaf
  € 16,58
  Per maand**
 • 0%
  commissie
Waarom HomeAway?
 • Uw advertentie heeft wereldwijde zichtbaarheid
 • Jarenlange ervaring in de vakantiewoningenmarkt
 • Gratis SMS bij iedere aanvraag en efficiënt uw advertentie beheren
Meer informatie
 
Uw advertentie in goede handen. Lees meer
Start nu!

*verplichte velden
Hulp nodig?
Hulp nodig? Bel ons!
+ 31 (0) 20 26 29 300
Ma t/m vr 9-13 & 14-18u

 

 

Wat onze klanten zeggen…

Het adverteren op de site van HomeAway.nl brengt mij veel aanvragen en boekingen op. Het is een klantvriendelijke site, en ook voor ons als verhuurder is het fijn samenwerken, zeker nu er een mogelijkheid is om ook telefonisch met vragen terecht te kunnen. Ook het onderhouden van mijn account is eenvoudig, en de moeite waard om zo de kans op nog meer aanvragen te bevorderen.

- Noud de Pagter, advertentie 838571

Wij zijn zeer tevreden over onze mooie advertentie op HomeAway. Mooie, duidelijke site en zeer gebruiksvriendelijk. Bij vragen die je hebt als verhuurder , of problemen die je tegenkomt, wordt zeer snel, adequaat en vriendelijk door Homeaway gereageerd. Absoluut een aanrader voor ieder die zijn huis wil verhuren.

- Eric Kroonenberg, advertentie 6351524

Ik ben aangenaam verrast met de website HomeAway.nl en alle aanverwante sites. Ik had niet verwacht zoveel reacties te krijgen. Daar ben ik uiteraard erg gelukkig mee.

- Petra Schaap, advertentie 445183

Veelgestelde vragen

 •   Waarom zou ik mijn huis op HomeAway adverteren?

  HomeAway.nl is een onderdeel van de HomeAway-familie, de nummer 1 wereldwijd in de verhuur van vakantiewoningen. Wanneer u adverteert op HomeAway.nl, profiteert u ook van wereldwijde zichtbaarheid op onze overige websites. Niet alleen in Europa (Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Spanje en Portugal), maar ook de Verenigde Staten, Brazilië, Australië en India.

 •   Hoe komt mijn advertentie eruit te zien?

  Elke advertentie is voorzien van een duidelijke titel, een uitgebreide beschrijving van de woning inclusief voorzieningen, 24 XXL-foto’s, beoordelingen van reizigers, een interactieve kaart en een kalender voor de beschikbaarheid.

 •   Op welk moment kan ik het best mijn advertentie plaatsen?

  Dankzij ons grote internationale netwerk, ontvangt u het hele jaar door aanvragen. De tijden dat veel internationale reizigers boeken zijn dan ook anders dan die van lokale reizigers.

 • *Informatie verworven uit enquêtes, verzonden aan onze verhuurders
  ** Exclusief BTW